STIL MINIMALIST – ELEGANTA SIMPLITATII

STIL MINIMALIST – ELEGANTA SIMPLITATII

Less is more - asa s-ar traduce stilul minimalist, iar acest "mai putin" poate insemna atat simplitatea hainelor cat si accesorizarea discreta. In esenta, stilul minimalist este sustinut de 3 mari piloni ce pot genera tinute ireprosabile: calitatea materialelor folosite, game monocrome si croieli simple. Calitatea este caracteristica principala pe care trebuie sa mizezi in alegerea pieselor dacă vrei sa abordezi acest stil. Stilul minimalist se distinge prin materiale impecabile ce ap

Less is more - asa s-ar traduce stilul minimalist, iar acest "mai putin" poate insemna atat simplitatea hainelor cat si accesorizarea discreta. In esenta, stilul minimalist este sustinut de 3 mari piloni ce pot genera tinute ireprosabile: calitatea materialelor folosite, game monocrome si croieli simple.

Calitatea este caracteristica principala pe care trebuie sa mizezi in alegerea pieselor dacă vrei sa abordezi acest stil. Stilul minimalist se distinge prin materiale impecabile ce aparent dau impresia unui lux moderat. In plus, se remarca asocierea materialelor cu diferite suprafete structurate: materiale cu proprietati hi-tech, stofa, lana, vascoza, tricot, dar si casmir.

Paleta cromatica in stilul minimalist este redusa, predominand non-culorile, alb si negru completate de nuante neutre: ivoire, griuri colorate, bej si bleumarin.

Cum poti aborda stilul minimalist in vestimentatia ta?

Alege pantaloni fara buzunare, pe culori uni, tricouri fara imprimeuri, rochite din texturi simple, fara aplicatii. Costumele deux-pieces, cu accent pe silueta, the little black dress, trenciurile de influenta militareasca, pantalonii tip tigareta, din texturi de calitate, pantalonii scurti din stofa, pe game monocrome, toate sunt piese vestimentare in stil minimalist. Poarta-le cu atitudine si vei impune un statement in comunitatea ta! Vei vedea ca acest stil se pliaza perfect mai ales la tinutele office.

Asadar, stilul minimalist se rezuma la simplitatea croielilor si pretiozitatea detaliilor intr-un stil ce poate fi caracterizat drept retinut, functional si estetic. Imbinand croiul rafinat al pieselor masculine cu taieturile specific feminine, modul minimalist de vestimentatie poate constitui o optiune pentru cele care isi doresc sa nu tina cont de trenduri dar care vor sa ramana actuale si la moda.

Frumusetea acestui stil vestimentar se regaseste chiar in modalitatea acestuia a pune in valoare femeia dezbracand-o de artificii cromatice sau de ornamente opulente. Eliminand toate tiparele, ramane un stil etern potrivit oricarei femei, indiferent de rasa, varsta sau statut social.

All comments

Leave a Reply