LIVRARE:

1. In cat timp primesc comanda?
Livrarea comenzii se efectueaza prin Fan Courier, in maxim 3-5 zile lucratoare de la data plasarii.
2. Care este pretul livrarii comenzii/ cum beneficiez de transport gratuit?
Cost livrare 15 lei - pentru comenzi cu valoare pana la 150 lei inclusiv. LIVRARE GRATUITA - pentru comenzi incepand cu 150 lei şi peste.
3. Cum se livreaza comanda?
Comanda se livreaza prin Fan Courier. Mai multe informatii despre Fan Courier puteti gasi aici: https://www.fancourier.ro/.

RETUR

1. Cum pot face un retur?
Returul este GRATUIT. Pasii de urmat pentru RETURNEREA produsului:
  • Completati formularul de retur - Formularul de Retur; este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
  • Daca optati pentru returnarea banilor completați contul bancar în formularul de retur. Banii se returneaza exclusiv in contul bancar.
  • Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat produsul sa nu fie avariat.
  • Contactați Fan Courier, la numarul de telefon 021 9336, pentru transmiterea coletului cu produsul. Adresa de retur: SC Nouriso Trading SRL, Strada Vasile Lupu, nr 134, Iasi.
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati pagina de Termeni si Conditii.
2. In cat timp primesc banii?
In maxim 10 zile lucratoare de la primirea returului si verificarea produsului se vor transmite banii în contul bancar indicat in formularul de retur.