LIVRARE:

1. In cat timp primesc comanda?
Livrarea comenzii se efectueaza prin Fan Courier, in maxim 3-5 zile lucratoare de la data plasarii.
2. Care este pretul livrarii comenzii/ cum beneficiez de transport gratuit?
Cost livrare 18 lei - pentru comenzi cu valoare pana la 200 lei. LIVRARE GRATUITA - pentru comenzi incepand cu 200 lei şi peste.
3. Cum se livreaza comanda?
Comanda se livreaza prin Fan Courier. Mai multe informatii despre Fan Courier puteti gasi aici: https://www.fancourier.ro/.

RETUR

1. Cum pot face un retur?
Returul este GRATUIT. Pasii de urmat pentru RETURNEREA produsului:
  • Completati formularul de retur - Formularul de Retur; este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
  • Daca optati pentru returnarea banilor completați contul bancar în formularul de retur. Banii se returneaza exclusiv in contul bancar.
  • Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat produsul sa nu fie avariat.
  • Contactați Fan Courier, la numarul de telefon 021 9336, pentru transmiterea coletului cu produsul. Adresa de retur: SC Nouriso Trading SRL, Strada Armoniei 48, Rediu, Iasi.
Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati pagina de Termeni si Conditii.
2. In cat timp primesc banii?
In maxim 5-10 zile lucratoare de la primirea returului si verificarea produsului se vor transmite banii în contul bancar indicat in formularul de retur.